Ръчни Машини

Какви ръчни машини за производство на мебели можете да закупите от  доставчика ТЕКА ООД?

При нас можете да намерите богата гама професионални ръчни машини, аксесоари и инструменти намиращи приложение в дървообработването и мебелното производство. Тека ООД е официален вносител на Virutex за България и водещ дистрибутор на Festool и Felisatti.

Испанската фирма Virutex произвежда ръчни машини, приспособления и инструменти от над 50 години, а продуктите са фокусирани изключително върху дърводелците и производителите на мебели. Гамата машини с марка Вирутекс включва настолни и портативни циркуляри, специализирани фрези (за радиуси, канали, обработка на композитни материали и др.), оберфрези, ръчни кантиращи машини (за олепилени кантове, както и с резервоар за хот-мелт лепило), шлайфове за сухо строителство (с и без удължение), прахосмукачки и много други. С фокус върху мебелистите и малките производители Virutex предлагат широка гама приспособления като кантообрезни ножове, шаблони за дибли и плотове, вакуумни системи и валяци за лепило, които улесняват работата и подобряват качеството.

Марката Festool през годините се е превърнала в синоним за качество и издръжливост. В нашите магазини може да откриете пълната гама ръчни машини и инструменти Festool за мебелното производство, както и да научите повече за актуалните сезонни промоции на марката. Особено актуални са моделите акумулаторни машини – винтовърти, махални триони и ръчни циркуляри оборудвани с новата 5,2 Ah батерия с Air Stream технология за изключително бързо зареждане. Класическите електроинструменти на Festool – бормашини, настолни и ръчни циркуляри, шлайфове, фрези за радиуси и диблени сглобки, оберфрези, кантиращи машини и прахосмукачки може да намерите в множество нива на оборудване в зависимост от вашите нужди. Освен с качеството на предлаганите машини Festool се гордеят и с модулността на оборудването и богатия избор от аксесоари и инструменти за максимално улеснение на работата на мебелиста.

Машините Felisatti се произвеждат в Испания и са наследник на марката Casals известна с високото си качество на достъпна цена. Особено популярни и доказали качествата си през годините са оберфрезите на Felisatti.

Пневматичните пистолети и такери KMR са здрави и надеждни машини наследявайки опита на Reich и HolzHer в производството на качествени пневматични инструменти. При нас в Тека ООД ще намерите всички необходими консумативи за работа с машините на KMR – игли, Т-пирони и кламери.

Повече подробности за продуктовата ни листа може да намерите на сайта ни www.teka-bg.com, в нашите магазини в София и Пловдив или на телефон (02) 8078900.

Защо да изберем ръчните машини предлагани от ТЕКА ООД?

Предлага ме ви конкурентни цени и високо качество на услугата с над 20 години търговски опит в продажбите на машини, инструменти, аксесоари, и консумативи за мебелното производство и дървообработването. В Тека ООД предлагаме продуктите само на утвърдени европейски производители на ръчни машини, които биха задоволили очакванията на нашите клиенти за надеждна работа и висока производителност.

Предварително ви благодарим, че избрахте ТЕКА ООД за ваш партньор при доставката на ръчни машини и инструменти. При интерес от ваша страна за наличности, цени и срокове за доставка моля свържете се с нас на сайта ни или email sales@teka-bg.com или на телефон (02) 8078900.

 

Още за това което предлагаме;
Стационарни машини;
HPL плоскости и слоести покрития;
Лепила за произбодство на мебели