Тека ООД на Техномебел 2024

Специализираното изложение Техномебел отново отваря врати между 23 и 26 април 2024 г.

Екипът на ТЕКА ООД ви кани да ни посетите зала 3, щанд C3.

Щанд Тека ООД Техномебел 2024

Акценти

Автоматична компактна кантираща машина CEHISA ONE

CEHISA ONE е най-компактната напълно автоматични кантиращи машини в каталога на CEHISA и на пазара като цяло. С новата окрайчваща група T-4X, която комбинира окрайчване и надлъжно фрезоване CEHISA ONE комбинира изненадваща производителност в малка опаковка.

Автоматичнa едностранно кантираща машини CEHISA PRO

Пакетно разкройващ циркуляр NIMAC HERMES 70 CNC

Идеалният пакетен циркуляр за средно голямо мебелно производство. Високотехнологичен, с компоненти на водещи световни производители, произведен в ЕС.

Форматно-разкройващ циркуляр Robland Z500 X1

Серията Z 500 е предназначена за малкия и среден производител, като се стреми да предложи по-добро представяне и повече гъвкавост от базовата серия Z 400. Произведено в Белгия.

Многошпинделна пробивна машина MAGGI BS21 Technology

BS21 Technology надгражда стандартния модел BS21 Prestige с електроника за управление на височината, дълбочината и ъгъла на разпробиване с едно натискане. С възможност за запазване на 1000 програми BS21 Technology спестява до 80% от времето за пренастройка между операциите в сравнение с базовата BS21.

Професионално подаващо устройство MAGGI STEFF 2044

STEFF 2044 е устройство за безопасно и ефективно подаване на детайла за различни видове традиционни дървообработващи машини.