Фрезови операции със CMT

Фрезови операции със CMT без ограничения!

Иновативни решения, всичко необходимо за процесите на фрезоване!

CMT Utensili разполага с една от най-широките продуктови гами режещи инструменти в Европа, която ние от Тека ви предлагаме от над 25 години. Всеки майстор-дърводелец и мебелист знае, че оранжевият цвят означава инструмент CMT, а CMT означава качество.

С гордост предлагаме на вашето внимание последните новости в гамата на CMT на специални промоционални цени.

Мощни и надеждни машини

CMT7E е конструирана така, че да покрие всички изисквания за лесна и прецизна работа. Окомплектовката позволява използване на цялата гама специализирани инструменти, което означава фрезови операции с неограничени възможности.

Фрезоване без ограничения

Превърнете вашата ръчна оберфреза в стационарна машина. Системата за фрезоване CMT7E Industrio е окомплектована с всичко необходимо за перфектно фрезоване. Реглаж на дълбочината през плота и смяна на инструмента без демонтаж на машината. Прецизен успореден линеал, гребен притискач, извод за аспирация, авариен стоп бутон, плот с фенолово покритие. Сега може да творите, отдавайки се на работата.

Най-широката гама режещи инструменти, шаблони и проспособления

Не слагайте граници на въображенето си. В гамата на CMT има правилния инструмент за всяка ваша идея, а иновативните шаблони и принадлежности разширяват възможностите за произодство.

Close Menu